En go dag i stallet.

Idag har det varit en sån där mysig eftermiddag i stallet tillsammans med Odinn, hundarna, stallägaren och med hennes pålle + hundar. =)

Vi red ett härligt gymnastiserande pass i paddocken med lite upphöjda bommar så de fick lyfta ordentligt på benen. Odinn är fortfarande lite svag i bakkärran, men inte så konstigt då vi inte kunnat komma igång ordentligt efter hans skada men nu är vi på G, hoppas jag i alla fall ;-)

Blev 40 min skrittarbete i paddocken idag, och det gick väldigt bra. Han blev otroligt mjuk och fin i slutet och lyssnade riktigt bra, utan att stressa iväg eller kasta sig in i det jag bad honom om. Vi tränade även mycket på att flytta bakdelen, att han skulle få bakbenen ordetligt undersig när han korsade bak, och säta under sig ordentligt.

Tränade mycket 90 grader vinklar, där han fick trampa runt med bakdelen medans framdelen stod still, och sedan framåt igen. Ja, han fattade snabbt och trampade på riktigt ordentligt. Alltså om jag rider i vänster varv, svänger vänster ska han trampa in under sig med vänster bak, och tvärt om i höger då.

Sedan blev det mycket volter, serpentiner, bommar, ryggningar, sidförande så som skänkelvikningar, öppna osv.
Han var i alla fall riktigt mjuk och trevlig i slutet, gött.

Han hade även tappat en framsko idag så jag drog av den andra framskon så det i alla fall blev jämt, så han kunde gå i paddocken, inga problem där, inte ett dugg ömfotad.
Dags å ringa hovis är det i alla fall, får hoppas hon kan komma snart! =)







//Sanna