Influensan!

Hej Hopp....

Legat i en vecka med influensan, fy sjutton säger jag bara.
Hostat lungorna ur mig, 40 graders feber och näsan rinner konstant.

Nu är jag "typ frisk" men dunder förkyld fortfarande, men nu orkar jag i alla falla vara hyffsat igång med hästarna och hundarna igen, bara gymmet som får vänta liiiite till.

Ja, vad händer på hästfronten då?

Fáfnir avvänjs fortfarande och det går jätte bra, inga problem alls där.
Odinn rids för fullt och går riktigt bra nu. Nu längtar vi mest tills vårens träningar ska köra igång så vi får lite respons på om det verkligen händer nått eller om det bara är jag som inbillar mig! ;)
Draken ser för jäklig ut nu, dels för att hon är lite tunn och muskelfattig men också för att hon har ju pälsätare och dessa har bärjar käka på pälsen i ansiktet å hon ser verkligen tilltuffsad ut.

Men nu är hon smörjd med "gift" så nu ska väl de små jäklarna fly fältet, får man hoppas i alla fall.
Något annat som i alla fall är ROLIGT och POSITIVT är att våren är faktiskt på G.
Jag hittade en liten Tussilago i ett dicke här omdagen, det är ju jätte tidigt men ett väldigt starkt VÅRTECKEN!
Hörde även på vädert att det ska bli upp till 10+ grader i flera dagar, UNDERBART!

Så, vad har vi för problem här då? Har vi några?
JAPP, de har vi, SADEL!

Är så trött på att rida barbacka nu, jag behöver verkligen en sadel till Odinn nu, även om det funkar jätte bra att rida barbacka så är det endå inte riktigt samma sak. Och nu vet jag ju vad för sadel jag ska ha, det blir en Globus Clic igen, den låg så perfekt på Odinn. Så nu ska vi bara hitta en sadel i rätt bomvidd och storlek, samt skrapa ihop lite MONEY, det är väl mest där det klämmer just nu! Alltid detta med pengar, deperimerande.

Oj, hemskt var jag ordbajsar idag, men skönt att få skriva av sig litegranna ibland.
Särkskilt nu när man fått tag i en dator och slipper uppdatera från mobilen, för blogg.se jävla app för Iphone suger ju stort, funkar ALDRIG att lägga upp bilder med inläggen, jätte irriterande!!!!

Var en snabbis in på mässan på Göteborgs Horse Show och kollade runt och hittade en grimma till Fafnir och ett så snyggt å sött pannband till Odinn, för visst blev han tjusig i sina blommor? Flower Power!


Nej, nu får det vara nog med ord för idag va?

image description

image description


// Sanna